تالارهاي تبادل نظر نوانما
قديمي 21st October 2004, 09:58 PM   #41 (permalink)
=>EMPERATOR<=
Guest

خواهش ميكنم اين كمال تواضع شما رو ميرسونه هادي جان

شاد و سربلند باشيد
يا علي
قديمي 5th March 2005, 10:25 PM   #42 (permalink)
عضو

تاريخ عضويت: Sep 2003
محل سكونت: بالا سرتو نيگا كن

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
iblis تازه کار
آدم سرگرم ميشه کلاس ميزاره کل ميکنه

فايده ديگه اي نداره و من هيچ وقت ازش خوشم نيومد (جز يه سايت که اونم 3 ماه دووم اورد ;xbig; ) ولي خب معتاد شدم ديگه اهساس ميکنم ;156987a;

وگرنه رفاقتاش اگه صرفا مجازي باشه هيچ وقت رفيق نميشه گفت به طرف

ولي تالراي بحثش (گرچه خيلي ها بجا بحث جدل ميکنن) به يه دردي ميخوره wave;
قديمي 8th February 2010, 09:39 PM   #43 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

تاريخ عضويت: Apr 2003
محل سكونت: مشهد
کشور: Users Flag!

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 360
از ايشان 675 بار در 510 نوشته سپاسگزاري شده است
RezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond repute
در حال حاضر فاروم بازی به یک بخش اصلی در زندگی من تبدیل شده
البته این مال امروز و دیروز نیست
سالهاست که فاروم کار می کنم و واقعاَ نمی دونم که کی باید بزارمش کنار
یا اصلاَ بزارمش کنار یا نه ؟
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني .... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ، حساب كنيم
RezA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 8th February 2010, 11:27 PM   #44 (permalink)
میزبان

آواتار TiTish

تاريخ عضويت: Aug 2009

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ايشان 48 بار در 38 نوشته سپاسگزاري شده است
TiTish تازه کار
اگه بحثا جدی باشه به یه دردی میخوره تعامل فکری و ارتقا سطح فکری و...در غیر اینصورت یه بحثایی میشه بین یکی دونفر که جاش چت رومه. کلا به نظر من که فقط یه سرگرمیه که شاید زیادم تو زندگی ادم مهم نباشه.
البته این موضوع که با بچه های جاهای مختلف اشنا میشیم به کنار.
قديمي 9th February 2010, 12:47 AM   #45 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

RezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond repute
بحث جدی تا چه حد ؟
تو که طرفدار بحث جدی هستی چرا اینجا رو انتخاب کردی که یک سایته که 99% فان و شوخیه ؟
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني .... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ، حساب كنيم
قديمي 9th February 2010, 04:02 AM   #46 (permalink)
لپ عسلی

آواتار MelinA

Bounce Champion! Moon Lander Champion! Simon Champion!

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 502
از ايشان 369 بار در 280 نوشته سپاسگزاري شده است
MelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud of
99%
شخصا خودم آدم شادیم و سایتای فان هم دوست دارم ولی خوب همینجا هم بحثای جدی داره و حتی گاهی اوقات بین شوخیامون هم یه چیزایی یاد میگیرم و جدا از همه ی اینا همه چیز که اینجا نیست آدم با کسایی از جاهای مختلف آشنا میشه که جدا از فاروم باهاشون ارتباط برقرار میکنه و خیلی چیزا یاد میگیره که واقعا گاهی اوقات تو زندگی آدم تاثیرگذاره و این آشنایی خیلی قشنگتر و سالمتر از آشنایی در محیطی مثل چته
MelinA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب MelinA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
RezA (9th February 2010)
قديمي 9th February 2010, 12:32 PM   #47 (permalink)
میزبان

آواتار TiTish

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 28
از ايشان 48 بار در 38 نوشته سپاسگزاري شده است
TiTish تازه کار
نه من مخالفه محیط فان نیسم چون اگه اینطوری بود به قول شما اینجارو انتخاب نمیکردم.اینجا رم دوست دارم به خاطره صمیمیت که بین بچه هاست که تو فاروم های دیگه نیس..
جمله اولمم جواب سوال عنوان تاپیک بود که تبادل نظر مفید یا مضر!!
ملینا کاملا با حرفت موافقم که اشنایی تو اینجا خیلی سالم تر از محیطه چته منم تو حرفام نگفتم که اونجا بهتره! فکر کنم منظورمو از اون حرفم فهمیدید
در هر صورت این نظر منه
قديمي 10th February 2010, 08:04 PM   #48 (permalink)
مینی کُش

آواتار payan

GridLogic Champion!

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 494
از ايشان 386 بار در 276 نوشته سپاسگزاري شده است
payan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud ofpayan has much to be proud of
سلام...

من اینجا بیشتر برای فان میام و البته محیط صمیمیش...اما از بحث‌های منطقی‌ هم استقبال می‌کنم...

منظورم از بحث منطقی‌ بحث‌هایی‌ هست که رابطه بچه‌ها رو خراب نکنن، مثل چیزی که تو یکی‌ از تاپیک‌ها داشت پیش میومد ...

اگه کسی‌ با من برقصه امشب ل لا ل لا ل ل
payan آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 11th February 2010, 02:07 AM   #49 (permalink)
ته تغاری غروب

آواتار sebrinaa

تاريخ عضويت: Sep 2009

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 150
از ايشان 120 بار در 88 نوشته سپاسگزاري شده است
sebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud ofsebrinaa has much to be proud of
به نظر من هر کسی هر استفاده ای که از فاروم میکنه رو نباید قاطیه زندگیش بکنه. اصلا نباید جدی بگیره چون که نت و فاروم و... یه روزی تموم میشن و چیزی نیست که تا اخر عمر همراه ادم باشه و فک میکنم جدی گرفتن اون بیهودست.

ويرايش توسط sebrinaa : 11th February 2010 در ساعت 02:09 AM
sebrinaa آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 29th May 2010, 03:57 AM   #50 (permalink)
عضو فعال

آواتار nahid

تاريخ عضويت: May 2010
محل سكونت: بندرعباس

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 17
از ايشان 10 بار در 8 نوشته سپاسگزاري شده است
nahid تازه کار
بعضی از پستها جالب و مفید به نظر میاد شاید یدرد زندگیم بخوره
بیشتر میام با نظر بقیه آشنا بشم
وقتی از چشام میریزه..........
nahid آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 19th August 2010, 05:04 AM   #51 (permalink)
لپ عسلی

آواتار MelinA

Bounce Champion! Moon Lander Champion! Simon Champion!

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 502
از ايشان 369 بار در 280 نوشته سپاسگزاري شده است
MelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud ofMelinA has much to be proud of
نظرتون در مورد عشق ها و رابطه های فارومی یا در کل اینترنتی چیه؟
اصلا امکان داره که به جایی برسه؟
MelinA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 25th August 2010, 07:17 PM   #52 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

سوالت خیلی کلیه! مثل این می مونه که بپرسی نظرت در مورد ارتباط ها و عاشقی ها در دنیای واقعی چیه ؟
در این مدت 10 سالی که در فاروم های مختلف بودم ارتباطات زیادی دیدم و با خیلی ها ارتباطات زیادی داشتم
کسانی رو دیدم که در همین فاروم ها با هم آشنا شدن و بعد ازدواج کردن و کسانی دیدم که بعد از آشنا شدن به خون هم تشنه شدن
چه در دنیای واقعی و چه در دنیای مجازی اگه می خوای با کسی ارتباط داشته باشی باید به خوبی بشناسیش که این مسئله در دنیای واقعی بسیار سخته و در دنیای مجازی سخت تر!
البته اگه مدتی در این دنیای مجازی باشه کاملاَ دستت می آد چه آدمی خوبه و چه آدمی بد
2 نفر از کاربران ، از دوست گرامي جناب RezA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
مینیاتور (25th August 2010), payan (25th August 2010)
قديمي 25th August 2010, 07:47 PM   #53 (permalink)
نفس پایان

آواتار مینیاتور

محل سكونت: زیر آسمان کبود

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 351
از ايشان 411 بار در 326 نوشته سپاسگزاري شده است
مینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud ofمینیاتور has much to be proud of
یعنی الان تو میتونی بفهمی کی خوبه کی بد؟
قديمي 25th August 2010, 10:10 PM   #54 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله مینیاتور نمايش نوشته ها
یعنی الان تو میتونی بفهمی کی خوبه کی بد؟
همونطور که گفتم در دنیای واقعیش سخته چه برسه به اینجا
ولی توی فاروم اگه یک مدتی با کسی باشی تقریباَ متوجه می شی که اون چه فردیه و چه خصوصیات اخلاقی داره
البته ممکنه اشتباه هم بکنی !
کاربران زير از دوست گرامي جناب RezA به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
MelinA (26th August 2010)
پاسخ

كاربران در حال ديدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي موضوع

قوانين ارسال