نقل قول:
|
نوشته اصلي بوسيله =>EMPERATOR<=
اين يه نوع مقابله به مثل هست در مقابل شما ها و خانواده هاتون (آيا اگه يه دختر و خانوادش بگن مهريه پائين ميگيريم برا دخترمون پسر و خانوادش ميگن ما جهاز انچناني ميخواهيم ؟)
بگذريم که اين کارا دادو سنده و مهريه و جهاز تو پابرجائيه خانواده هيچ دخالني نداره. ;asnmjhk; ;keule;
|
اولا بحث مهریه و جهاز فرق داره
جوونای امروزی مخصوصا اونایی که واقعا هم دیگه رو می خوان حاضرند از صفر شروع کنند اما خدایی تو زمونه ی ما می شه از صفر به جایی رسید ؟ بعدشم 2-3 روزی حرف و حدیث عشقه و اینه که از صفر شروع می کنیمو چنین و چنان آدما تو هر سنی ی خواسته ای دارند بعد ی مدت کم کمک دعوا ها شروع میشه! حالا نگین عشق واقعی اگه باشه چنین و چنان که این حرفا آب و نان نمی شه *-2
بعدشم این که ی دختری که از لحاظ خانوادگی تو ی رفاه نسبی هستش نمی تونه جهاز کم ببره یعنی سخته که با امکاناتی کمتر از اونچیزی که داشته بتونه زندگی کنه پس به حرف آقا پسر و خانوادش نیست که بگن جهاز بیار یا نه ( البته همه جا استثنا هست) ولی خب ریسک بالا می خواد که ی آدم کاملا رو حرفش بمونه و طرف مقابلم بهش اطمینان که خب اینم درصدش کمه.
و اما مهریه خب تو این دوره زمونه که ی مرد خیلی راحت بتونه زنشو طلاق بده خانواده ها مهریه رو به عنوان پشتوانه ی برای پس از طلاق و یا مانعی برای اون می دونن ولی به شخصه معتقدم که اگه مردی به خاطر اینکه نمی تونه مهریه منو بده می خواد تحملم کنه می خوام 100 سال سیاه تحملم نکنه ;aangry; بره بمیره *-2
اما ی نکته که فکر کنم قبلا هم جایی گفتم اینه که ما ی درسی داشتیم به عنوان رفتار : استادمون ی دکتر خیلی معروف بود حرف جالبی بهمون زد گفت هیچوقت مهریه تونو سبک نگیرین ایرانی جماعت عقلشون به چشمشونه اگه مهریه کم انتخاب کنبن می گن حتما ی عیب و ایرادی دارین ;haha123;
اما اونیو که گفتم واقعا دیدم looooool 3 سال پیش همینو شنیدم ( من تا حالا کلی دوست دختر داشتم -;rolleyes ولی تو رو برای این انتخاب می کنم و دوست دارم که از اونایی نیستی که هر روز با یکی باشی) *-8
البته حالا وقتش شد ی بحث دیگه هم می کنیم سر همین موضوع که دخترای امروزی بدتر از پسرا شدن
;unhappy; ;xbig;