تالارهاي تبادل نظر نوانما
قديمي 7th April 2005, 01:21 PM   #1 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

تاريخ عضويت: Apr 2003
محل سكونت: مشهد
کشور: Users Flag!

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 360
از ايشان 672 بار در 507 نوشته سپاسگزاري شده است
RezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond repute
ملاک هاتون براي ازدواج چيه ؟

عنوان تاپيک واضح و مبرهنه
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني .... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ، حساب كنيم
RezA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 7th April 2005, 01:23 PM   #2 (permalink)
Adminstartor

آواتار RezA

محل سكونت: مشهد

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 360
از ايشان 672 بار در 507 نوشته سپاسگزاري شده است
RezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond reputeRezA has a reputation beyond repute
ملاک هاي خوده من :
1-بايد خوشگل باشه
2-بايد دوستم داشته باشه
3-بايد پدرزنم پولدار باشه

مهمترين ملاک هام همين هايي که در بالا ذکر کردم -;rolleyes
منتظر نظرات باقي دوستان هستم *-1 *-1 *-1
زمان! به من آموخت که دست دادن معني رفاقت نيست.... بوسيدن قول ماندن نيست..... و عشق ورزيدن ضمانت تنها نشدن نيست ..... هيچ وقت دل به کسي نبند چون اين دنيا اين قدر کوچيکه که توش دو تا دل کنار هم جا نميشه ... اگر هم دل بستي هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اين قدر بزرگه که ديگه پيداش نمي کني .... هر وقت احساس کردي در اوج قدرتي به حباب فکر کن.... بهتره اهالي رويامونو بدون توقعي ، جواب كنيم نبايد حتي رو بهترين كسا توي بدترين جاها ، حساب كنيم
RezA آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 7th April 2005, 04:24 PM   #3 (permalink)
عشق غروب

آواتار saba

Contraptions Champion! jewels Champion! Tetris Champion!
تاريخ عضويت: Dec 2004
محل سكونت: bucharest

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 464
از ايشان 439 بار در 369 نوشته سپاسگزاري شده است
saba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond reputesaba has a reputation beyond repute
اينا:
1-پولدار
2-خوشگل
3-خوش اخلاق
4-بايد فکر کنم *-2
راستي رضا ميگم يه سوال شخصي ;h546;
لقبمو چي بزارم؟؟؟؟؟؟؟
قديمي 7th April 2005, 06:01 PM   #4 (permalink)
شیرزن غروب

تاريخ عضويت: Mar 2005
محل سكونت: اسمان مجازی

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 0
از ايشان يک بار در يک پست سپاسگزاري شده است
ستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond repute
دوستم داشته باشه
يه نمه اخلاق و شکل
يه نمه هم مايه تيله B-)
ستاره آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 8th April 2005, 09:17 AM   #5 (permalink)
ماهاتما

آواتار افشا

افشا تازه کار
ازدواج جزيي از زندگي است و نبايد آن را از زندگي جدا دانست.عموما در زندگي فرد ازدواج بوجود خواهد آمد ؛ زيرا قسمتي از نياز ما است. بنابراين آن را بصورت اين كه بخواهيم يا نخواهيم مطرح نبايد كرد؛ ازدواج يك ضرورت است و براي رشد و تعالي انسان لازم است.
انسان در زندگي خود اسير اموري است كه بايد آنها را در نظر بگيرد؛ مثلا ما بايد نفس بكشيم و غذا بخوريم. اين ها جزيي از وجود ما هستند و بايد در زندگي ما منظور شوند.ازدواج هم مثل آن نفس كشيدن و غذا خوردن است. نبايد حل اين مسئله را فقط در زمان ازدواج در نظر داشته باشيم.
پدران و مادران وظيفه دارند كه فرزندان خود را براي ازدواج آماده نمايند و آن چيزي نيست مگر آموزش آنان به رعايت حقوق ديگران و احترام بخود و تقديس زيبائيها ؛ دانش اندوزي و هنرور شدن و......است.
خوشبختي ما فقط بدست خود ما نيست؛ ما بر اساس زحمت هاي ديگران زندگي خود را بنا ميكنيم.اجتماع؛ سنت ها ؛ ارزشهاي موجود در جامعه قسمتي از اين مصالح براي ساختن زندگي ما است. امروز ما آن ارزش ها را مي سنجيم كه آيا ميتوانند براي بناي خوش بختي ما مفيد باشند؟
بنابراين به ارزشها و سنت ها نگاه انتقادي و نقد كننده بايد داشت. مهم هدفي است كه در زندگي داريم و از آموزش و علم خود بدست آورده ايم.بنظر من هدف در زندگي خوش بخت و شاد زيستن است و اين شادي و خوش بختي در ساختن اجتماعي است كه در آن دوستي و عشق و عدالت و دانش و ديگر چيز هاي خوب ارزنده باشد و مردم در پي آن باشند. اين اهداف خوب بايد هم آهنگ با نياز هاي جسمي و رواني ما باشد و به گونه اي بايد باشد كه همواره بازده آن تقويت خوبيها براي نسل بعدي باشد.
در واقع ما بر اساس دارايي اجتماعي خود كه همان ايده ها و سنت ها و ارزشها است ؛ ميتوانيم انتخاب بكنيم ولي قادر هستيم پله به پله اين محيط مناسب را براي همه بسازيم:
ديگران كاشتند و ما خورديم
ما بكاريم ديگران بخورند
مسئله بعدي واقعياتي است كه بايد در نظر گرفته شود.مثلا ميتوان زن و مرد را سيبي در نظر گرفت كه در ابتداي خلقت آنان را از هم بصورت دو نيمه برابر جدا كرده اند و سپس با هم ديگر كاملا مخلوط كرده اند. اين كه يك نيمه بتواند نيمه مناسب خود را پيدا كند؛ امكانش نزديك صفر است. اين به معناي مصالحه كردن و داشتن گذشت خواهد بود. بنابراين با داشتن علم كافي و بينش خوب اين مسايل را بايد در نظر داشت و سعي نمود كه با رد و بدل كردن عاطفي و احساسي و عقلي نقاط ضعف همديگر را پوشاند. اين ها چيزي است كه در خانواده و اجتماع ميآموزيم.
ما بايد ياد بگيريم كه از خودخواهي ها اجتناب كنيم؛ هر فرد حق دارد كه آدم دلخواه خودش را انتخاب نمايد و اگر بنده و يا شما را انتخاب نكرد؛ انتقام و بد گفتن و اسيد پاشي فقط نشانه خودخواهي خواهد بود.
بنظر من اينها مسايلي است كه اجتماع وظيفه دارد حل كرده باشد و فقط به جوانان در لحظه ازدواج تحميل نشود تا آنان بتوانند از لذت آن برخوردار باشند تا اين كه فيلسوف شده و بخواهند در اين موارد تصميم بگيرند.
گاهي زياد فكر كردن عاملي براي حركت نكردن در ميدان عمل است. فكر كردن در اين مورد آن قدر خوب است كه به عاملي براي تصميم نگرفتن تبديل نشود.
بنابراين ازدواج ضروري است و مصالح ما در ارزش هاي اجتماعي موجود است. بنظر من ارزش هاي حاكم بر هر فرد مثل ديواري ما بين او و ديگران عمل ميكند؛ مثلا ما اگر عدالت طلب هستيم ؛ از آدم هاي ضد حق بدمان ميآيد و نميتوانيم كه با اين گونه آدم ها دوست باشيم. اين حالت حامي ما است و به طور غريزي ما را حمايت ميكند. ولي كليات اين است كه با انساني كه ميخواهيم ازدواج كنيم لازم است كه عقايد مشرك و ارزش هاي مشتركي داشته باشيم؛ اين به معناي تطابق صد در
صد نخواهد بود؛ بلكه ما چه بخواهيم و چه نخواهيم با انسانهاي ديگر اختلاف خواهيم داشت: هر ادم مثل كتابي است كه فقط يك جلد از آن موجود است و هر آدم استثنايي است. ما بايد دامنه اختلاف را با قدرت مصالحه اي كه داريم بايد بسنجيم و اگر مصالحه از توان ما خارج است از ازدواج خودداري كنيم.
البته همه به اين صورت كه مطالعه و ازدواج كنند ؛ عمل نمي كنند و در نهايت همان خواسته و ارزش هاي فردي است كه فرد را اداره كرده و وي را مصمم به ازدواج و يا فرار از ازدواج ميكند.
اگر شما ازدواج سنتي را بپسنديد؛ و خود را در ارزش هاي سنتي محصور كنيد و اعتقاد به آن ارزش ها داشته باشيد ؛ مطمئنا با صلاحديد خانواده امكان خوش بختي خواهيد داشت؛ بشرطي كه طرف مقابل هم به آن ارزش ها معتقد باشد.
در مورد سوالات شما بايد گفت كه به هر نحوي كه من اعتقاد داشته باشم ؛ مهم نيست؛ آنچه كه مهم است هم آهنگي زوجين در مورد آن مسايل است. مثلا امور اقتصادي مهم است بستگي به نطر زوجين دارد. اگر هر دو زوج زحمتكش و كارا باشند ميتواند موانع اقتصادي را از بين برند ولي اگر مثلا يكي از زوجين تنبل و بي مسوليت باشد ؛ عليرغم اعتقاد طرف مقابل شكست در انتظار آنان است.
خلاصه با تمام زيركي ها ما قادر به كسب تمام اطلاعات و تحليل تمام اطلاعات نيستيم و در نهايت عامل شانس و اقبال را هم بايد دخيل دانست.
به هر حال ازدواج فقط بر اساس عقل اگر چه ممكن است ظاهرا موفق باشد ولي در امتداد خود به عشق و علاقه نينجامد؛ازدواج كاملي نيست و ازدواج اگر بر اساس عشق باشد ولي به درك عقلي و احساسي نينجامد ؛ رابطه اي سالم و سازنده بين زوجين نخواهد بود. ازدواج گر چه يك نياز است ولي يكي از معيار هاي موفق بودن آن تعالي مزدوجين است.
بنابراين اين مهم نيست كه ما در مورد ازدواج به چه چيزي معتقديم؛ مهم هم آهنگي بين زوجين و ارزشهايي است كه به آن اين زوجين معتقدندو اين ارزش ها بايد متعالي باشد.يعني تقويت كننده عشق و دوستي و خير خواهي و سر شار از زندگي بودن باشد.
بنابراين هر روز زندگي يك ازدواج تازه است و در لحظه ازدواج تمام نمي شود ؛ پس ما بايد فرهنگ ازدواج را داشته باشيم. من هر صبح لبخند همسرم را به اين عنوان تفسير ميكنم و جوابش را با لبخند و احترام متقابل ميدهم. اين احترام متقابل در اثر گذشت ها و نبرد مشترك براي بقا و اهداف مشترك ساخته شده اند.
البته اين موضوع را از جوانب مختلف ميتوان نگاه كرد و در مورد آن نوشت. اميدوارم نگاه من موجب كسالت شما نشده باشد.
افشا آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 9th April 2005, 02:29 PM   #6 (permalink)
چشم و چراغ غروب

آواتار khoffashe shab

محل سكونت: بهشت ايران شمال

از ايشان 4 بار در 3 نوشته سپاسگزاري شده است
khoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond repute
1- خانواده با فهم و شعور(يه مثل هستش ميگه شما زن بيشعور بگيري که خانواده خوب داشته باشه بهتر از اينه که زن خوب بگيري و خانواده بد داشته باشه. و من اينو تو نزديکان به عينه ديدم)
2- اختلاف سني کم (حداکثر دو سال کوچکتر از من باشه و حداکثر يک سال بزرگتر از من)
3- زيبايي و اخلاق
4-وضعيت مالي خانواده دختر خوب باشه(خدا رو شکر من از لحاظ مالي جايگاه خوبي رو دارم و زني با خانواده مايه دار قبل از اينکه به خاطر پول و اين چيزا باشه به علل ديگه اي هستش که خيلي طولانيه گفتنش.حداقلش اينه که چشم و دلش سيره)
قديمي 9th April 2005, 07:28 PM   #7 (permalink)
ماهاتما

آواتار افشا

افشا تازه کار
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khoffashe shab
1- خانواده با فهم و شعور(يه مثل هستش ميگه شما زن بيشعور بگيري که خانواده خوب داشته باشه بهتر از اينه که زن خوب بگيري و خانواده بد داشته باشه. و من اينو تو نزديکان به عينه ديدم)
2- اختلاف سني کم (حداکثر دو سال کوچکتر از من باشه و حداکثر يک سال بزرگتر از من)
3- زيبايي و اخلاق
4-وضعيت مالي خانواده دختر خوب باشه(خدا رو شکر من از لحاظ مالي جايگاه خوبي رو دارم و زني با خانواده مايه دار قبل از اينکه به خاطر پول و اين چيزا باشه به علل ديگه اي هستش که خيلي طولانيه گفتنش.حداقلش اينه که چشم و دلش سيره)
خيلي عمل گرا هستيد!
منظورم اينه که در وضعيت موجود نفع خودت را خوب مي شناسي.
ولي به نظرم اگر من يک دختر بي پول و لي معتقد به ارزشهاي خودم را پيدا ميکردم ، بي درنگ ازدواج ميکردم زيرا خوشبختي بيشتري دارد. لذت زندگي در ساختن بيشتر است و نه فرار از موانع براي دردسر کمتر و کم کردن دامنه گزينش.هسته اصلي ازدواج برخورد هاي انساني و تربيت انسانهاي شايسته است . اقتصاد و در آمد و مسايل مادي ديگر در درجه اهميت ثانوي بايد قرار بگيرد. تا نظر دوستان چه باشد.
افشا آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قديمي 13th April 2005, 12:39 PM   #8 (permalink)
چشم و چراغ غروب

آواتار khoffashe shab

khoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond reputekhoffashe shab has a reputation beyond repute
البته که نظر شما هم درسته
اصولا همه چیز نسبی هستش
یعنی یک فرد گاهی در یک مینه اینقدر با ملاک های شما فیت هستش که بقیه ملاک هاتون رو هم تحت شعاع قرار میده
وقتی زن فهمیده و با کمالات باشه خوب بی پول هم بود بود
یا هزاران چیز دیگه
قديمي 13th April 2005, 10:17 PM   #9 (permalink)
=>EMPERATOR<=
Guest

1)تا حدودي داراي جمال (زيبا)
2)به معني كلمه با وفا
3)مهربان و خوش اخلاق (بتونه منو درك كنه)
4)با وقار و متين
5)تيپي ساده نه عينه اين سوسولا بگرده
6)عاشق باشه به تمام معني (اگه ادم تب كرد براش بميره)
7)سطح ماليش هم اگه پائين بود اصلا مهم نيست (اصلا ازش جهاز مهاز نميخواهم حتي يه زير انداز)
قديمي 15th April 2005, 03:10 PM   #10 (permalink)
چشم و چراغ غروب

آواتار khoffashe shab

يه نکته رو کتذکر بشم
دوستان بهتره اينقدر که خودشون با وفا هستن خواهان وفا از همسرشون باشن
اگه زن داري و يک دختر يا زن خوشکل رو ديدي و هوسي شدي(ببخشيد که رک ميگم) توقع نداشته باشيد که زنتون يک مرد زيبا رو ديد حالي به حولي نشه. رطب خورده چون کند منع رطب
اگه خودتون رفتين دختر بازيو با يه دختر دو سه ماهي رفيق بودين و پارک و سينمکا رفتين نخواين که زنتون در قديما دوست پسر نداشته باشه
و اگر اينگونه خواستيد نشانگر فقر فرهنگي و شعور پايين و به نظر من يک الاغ کامل بودنه(اين نظر منه)
شما نمي تونيد کاري رو براي خودتون بدون ايراد بدونين و براي ديگران خير به غير از يک سري مسائل که منحصر آقايونه يک سري ديگه خاص بانوان
قديمي 15th April 2005, 03:17 PM   #11 (permalink)
(¯`•._.• اشک عشق •._.•´¯)

محل سكونت: hichestan

از ايشان 0 بار در 0 نوشته سپاسگزاري شده است
mehrnaz تازه کار
;haha123; ;haha123;

خیلی نظراتتون باحال بید

ولی بعضی وقتا بعضی آدما هستند که همه معیارهای آدمو دارن ولی بازم اون چیزی نیستن که آدم می خواد *-8
بعضی وقتا هم ی نفر اون معیارایی که آدم می زاره رو نداره ولی خب بسوزه پدر این دل ;aangry;
قديمي 15th April 2005, 03:33 PM   #12 (permalink)
چشم و چراغ غروب

آواتار khoffashe shab

جوب داش امينيوم ما هم همه فن حريفه ديگه(امي سرباز رو ميگم)
قديمي 15th April 2005, 03:46 PM   #13 (permalink)
Administrator

آواتار amir

شمار سپاس هاي ايشان از ديگران: 205
از ايشان 105 بار در 65 نوشته سپاسگزاري شده است
amir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond repute
چون من با ازدواج مخالفم و کيگم ادم بايد از جوونيش استفاده کنه بهتون مي گم که همه ي آدم ها يه عيبي دارن پس سخت نگيريد اگه مي خوايد ازدواج کنيد !!!!! ;156987a;

درسي براي آقايون :
1- مهريه بالا نره تو پاچتون !
2- پول خانواده زياد مهم نيست ، مهم سصح علمي پدر و مادر طرفتونه چون اگه طرف همينطوري پول دار شده باشه ، فرهنگ هيچ چيز رو نداره حتي استفاده ي درست از پول رو ! اگه کسي خانوادش فهميده و تحصيل کرده باشن ، مطمئنن از لحاظ مالي در حد متوسط به بالا هستند !
پس ديدتون رو عوض کنيد !
3- دنبال عشق و عاشقي نباشيد ، چون يک روز اين اتيش مي خوابه ، و بعدش مي خوايد چي کار کنيد ؟ پس به خاطر عشق باهم تفاهم نداشته باشيد بلکه تفاهمتون عقلاني باشه !
4- ...
amir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
کاربران زير از دوست گرامي جناب amir به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کردند :
MelinA (19th February 2010)
قديمي 15th April 2005, 03:52 PM   #14 (permalink)

mehrnaz تازه کار
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله khoffashe shab
جوب داش امينيوم ما هم همه فن حريفه ديگه(امي سرباز رو ميگم)
-;rolleyes -;rolleyes عجب کلاغی بود ;haha123; ;haha123; ;haha123; خبرا چه زود می پیچه *-3

امیر حرف ی عمر زندگیه چی سخت نگیرید ;aangry; ;aangry; همینجا خونه بابام می خورمو می خوابم و می رم سر کار چیم کمه ;asnmjhk; ;asnmjhk;
قديمي 15th April 2005, 03:57 PM   #15 (permalink)
Administrator

آواتار amir

amir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond reputeamir has a reputation beyond repute
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrnaz
-;rolleyes -;rolleyes عجب کلاغی بود ;haha123; ;haha123; ;haha123; خبرا چه زود می پیچه *-3

امیر حرف ی عمر زندگیه چی سخت نگیرید ;aangry; ;aangry; همینجا خونه بابام می خورمو می خوابم و می رم سر کار چیم کمه ;asnmjhk; ;asnmjhk;
پس براي چي مي خواي ازدواج کني ؟
مي بينم که داريد کم کم به حرف من مي رسيد !
توجه داشته باشيد که براي ازدواج هدف و ملاک تموم نشدني داشته باشيد در غير اين صورت به جدايي ميکشه ! *-2
قديمي 15th April 2005, 04:29 PM   #16 (permalink)

mehrnaz تازه کار
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir
پس براي چي مي خواي ازدواج کني ؟
مي بينم که داريد کم کم به حرف من مي رسيد !
توجه داشته باشيد که براي ازدواج هدف و ملاک تموم نشدني داشته باشيد در غير اين صورت به جدايي ميکشه ! *-2
حرف مردم -182- -182-

ی زمونی آدم فکر می کنه که بدون همسر ناقصه -;rolleyes ولی وقتی به ی استقلال کامل می رسه می بینه که خیلیم راحته ;z45; مشکلات خیلی از اونایی هم که ازدواج کردن نداره *-8 خب درسته در دروازه رو می شه بست و در دهن مردمو نه ;keule; ولی متاسفانه تو جامعه ما کاریش نمی کرد آخر آخرش مجبور می شی *-8
قديمي 15th April 2005, 06:06 PM   #17 (permalink)
Administrator

آواتار amir

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrnaz
حرف مردم -182- -182-

ی زمونی آدم فکر می کنه که بدون همسر ناقصه -;rolleyes ولی وقتی به ی استقلال کامل می رسه می بینه که خیلیم راحته ;z45; مشکلات خیلی از اونایی هم که ازدواج کردن نداره *-8 خب درسته در دروازه رو می شه بست و در دهن مردمو نه ;keule; ولی متاسفانه تو جامعه ما کاریش نمی کرد آخر آخرش مجبور می شی *-8
اما مردها فعلا اين مشکل رو ندارن !
هر وقت هم مجبور بشن فکر مي کنم حداقل 35 سال باشن ! اون هم بخاطر اينه که مي خوان اين تجربه رو هم تو زندگي داشته باشن ! *-2 *-2 *-2
قديمي 15th April 2005, 08:39 PM   #18 (permalink)
شیرزن غروب

ستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond reputeستاره has a reputation beyond repute
[QUOTE==>EMPERATOR<=]1)تا حدودي داراي جمال (زيبا)
2)به معني كلمه با وفا
3)مهربان و خوش اخلاق (بتونه منو درك كنه)
4)با وقار و متين
5)تيپي ساده نه عينه اين سوسولا بگرده
6)عاشق باشه به تمام معني (اگه ادم تب كرد براش بميره)
7)سطح ماليش هم اگه پائين بود اصلا مهم نيست (اصلا ازش جهاز مهاز نميخواهم حتي يه زير انداز)[/QUOT
همه ي صفات نمي تونند با هم يه جا جمع باشند نه؟
قديمي 15th April 2005, 08:40 PM   #19 (permalink)
شیرزن غروب

راستي بچه ها سني که مس خواهيد ازدواج کنيد را هم بگيد *-9
قديمي 15th April 2005, 08:57 PM   #20 (permalink)
عضو اخراجی

آواتار rzgar

تاريخ عضويت: Jan 2005
محل سكونت: یه جایی تو دل بروبچ

rzgar تازه کار
همراز و همدم همسرش باشه

فهميده و داراي روابط درست اجتماعي باشه

عشقش واقعي باشد نه واهي

سنش از 21-26

اينم از من *-9
rzgar آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

كاربران در حال ديدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي موضوع

قوانين ارسال