نقل قول:
|
نوشته اصلي بوسيله parastoo
خفي حرفت کاملا درست و منطقيه بدون اشکال و ايراد اما به نظرم عملي نيست ميتونم هزاران مثال تو کشور خودمون بزنم که ميخواسته همه چيزو بگه بگه من اينو ميخوام من اينطور ميخوام من........ اما به خاطر هزاران چيز ساکت شده يکيش علاقه اي که ميتونه به طرف مقابل داشته باشه اما چيزاي ديگه اي هم هست مثل مثل مهم خانواده ممکنه من نوعي اين مشکل رو نداشته باشم اما تا حالا شده بري قسمت هاي پايين همين تهرون که ادعا دارم فرهنگمون رفته بالا ببيني چه وضعيه اصلا اينم هيچ تا حالا به خانواده هايي برخوردي که پدر و مادر ها هنوز سنتي فکر ميکنن و فکر ميکنن دختر يا پسر نبايد حرف بزنه تا حالا شده بري دادگاه خانواده و از نزديک ببيني چرا اين همه دختر و پسر جوون طلاق ميگيرن
مسلما علتش اين نيست که بخوان به تجربه هاشون اضافه کنن
وعلت ديگه خانواده هايي هستن که فرزندانشون رو براي آدم شدن ترغيب به ازدواج كردن ميکنن و اون ها رو با ظاهر هاي پسنديده و با نقاب هاي زيبا در برابر همديگه ظاهر ميكنن حالا من نوعي تمام شرايط رو داشته باشم كه خودم تصميم بگيرم و از خواسته هام بگم اما در برابر كي ؟؟ كسي كه با يه نقاب رويايي در برابرم ظاهر شده؟؟؟؟
تازه خيلي هام هستند كه حرف هاي طرف رو قبول ميكنن اما..............
|
حرفهاي تو هم درسته
شايد من هم ايده ال هايي داشته باشم اما دختري رو که پدرم برام انتخاب کنه حتي اگه کل ايده آل هاي منو دارا نباشه قبول کنم
ولي يه چيزي هست
مثلا من
پدرم ميگه بيا اين دختره رو بريم خواستگاريش
خوب تو صحبت هاي خصوصي خودم با دختره تا جايي که ميشه بايد واقعيتا رو گفت
يا بلعکس
شايد يکي دوست داشته باشه خانومش پيش مثلا مهمانهاش حجاب زيادي داشته باشه
يکي بلعکس دوست داره خانومش پيش مهمانها خيلي به قول خودمون اپن باشه
يا يه دختر دوست داره دوست پسرش تو روابط جنسيشون خيلي گرم باشه اما پسره نباشه
باورتون ميشه بيش از نيمي از طلاق هاي تو ايران به خاطر نارضايتي هاي جنسي هستش که تو ضمينه هاي ديگه و به اشکال ديگه بروز پيدا مي کنه
حالا پا رو فراتر از اين ميزاريم و در تمامي مسايل اگه کنجکاو بشيم خيلي چيزا رو مي بينم
اگه من نوعي سعي کنم دوتا از ايده آل امو با کمال شهامت فرياد بزنم حتما فرزند من مي تونه 4 تا رو فرياد بزنه و نوه من 8 تا رو
اگه پدر من 2 تا ايده الشو فرياد مي زد الانه من 4 تا مي زدم
تو ايي که اينقدر ناراحت سنتي بودن و تفکرات نادرست هستي
تلاشتو بکن فرزندت اينطوري نباشه
اما
يادت باشه از ترس سقوط از سقف اينقدر عقب عقب نري که از اونور سقف بيفتي پايين